موفقیت جدی

فلسفه موفقیت؛ برای دست‌یابی به دستاوردهای بیشتر و زندگی بهتر

موفقیت جدی

فلسفه موفقیت؛ برای دست‌یابی به دستاوردهای بیشتر و زندگی بهتر

پیام های کوتاه
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
آخرین نظرات

۳۷ مطلب در فروردين ۱۳۹۵ ثبت شده است

تک کاری را تمرین کنید
اسکندر مقدونی می گوید آنچه برای پیروزی بزرگ نیاز است، نه قدرت زیاد، که تمرکز زیاد است. واقعاً جمله عجیبی است؛ حالا از هر کسی که می خواهد باشد. در مدیریت زمان، قاعده ای طلایی به نام «تک کاری» داریم. این قاعده، می گوید روی اولین و مهمترین اولویت تمرکز کنید، تا وقتی که تمامش نکرده اید، دست از کار نکشید و اجازه ندهید چیزی حواس شما را پرت کند. با این کار، زمان شما در انجام کارها، حتی به نصف هم کاهش می یابد. در غیر این صورت، دو برابر زمان عادی و حتی سه برابر آن را، باید صرف تمام کردن کارتان کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۵
عیسی محمدی
از علی پرسیدند شیواترین مردم چه کسى است گفت کسی که به پرسش ناگهانی پاسخ دندان شکن دهد... به زبان خودمانی خودمان، یعنی موقعی که به شوخی یا جدی، کسی تیکه ای به شما انداخت، جوری جوابش را بدهید که خودش هم دهانش باز بماند؛ یعنی که چنان حضور ذهنی داشته باشید.
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۳۰ فروردين ۹۵ ، ۱۸:۲۳
عیسی محمدی

دو خرگوش را دنبال نکنید
بیسمارک، از سیاستمداران بزرگ آلمان مابین دو جنگ جهانی، راز موفقیت خود را دنبال نکردن همزمان دو خرگوش می داند. این، رازی است که نباید فراموش کنید. عنوان مدیریت زمانی آن، می شود «قاطعانه تمرکز کردن.» به خانه می روید، قاطعانه روی وظایف پدری و همسری خود تمرکز کنید. سر کار هستید، قاطعانه روی دانه به دانه کارهای خود تمرکز کنید. اجازه حواس پرتی ندارید؛ محکم پای کارتان بایستید تا تمامش کنید. تمرکز قاطعانه را، اولین و مهمترین قانون موفقیت می دانند. به قول معروف، تا نور متمرکز نشود، نمی تواند بسوزاند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۳
عیسی محمدی

پیام که دریافت می‌شود چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد تا پاسخ دهد. مدیر یکی از پرطرفدارترین کانال‌های تلگرام است که به گفته خودش، ماهانه ٣٠‌ میلیون تومان درآمد دارد. برایش در تلگرام می‌نویسم در حال نوشتن گزارشی درباره کسب‌وکارهای اینترنتی هستم و می‌خواهم درباره تجربه او بدانم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روزنامه شرق، او که نام کاربری «منصور قیامت» را دارد و البته نام اصلی‌اش هم نیست، چند ثانیه بعد پاسخ می‌دهد: «جواب این سؤال که خیلی واضحه. مخاطب‌های یک کانال یا پیج وقتی زیاد بشن، می‌شه تبلیغات گرفت و در کانال یا پیج نمایش داد و کسب درآمد کرد. موضوع پیچیده‌ای نیست». و وقتی می‌پرسم: «چطور بازاریابی می‌کنید؟» باز هم با همان بی‌خیالی قبلی جواب می‌دهد: «بازاریابی نیازی نیست. خود آگهی‌دهنده‌ها میان بهم پیام میدن». اما موضوع به آن سادگی‌ها که منصور قیامت، جوان ٣١ساله قمی و تحصیل‌کرده زبان انگلیسی، می‌گوید، نیست. خیلی‌ها مثل او و با آرزوی داشتن شغلی بی‌دردسر و با درآمد ‌میلیونی، وارد این کار می‌شوند و بعد از مدتی می‌بینند برای جلب مخاطب باید دست به کارهایی بزنند که عاقبت آن را یا پلیس فتا تعیین می‌کند یا فیلترینگ تلگرام.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۹۵ ، ۱۸:۲۶
عیسی محمدی

بالاخره پرسپولیس هم استقلال را برد؛ در زیباترین دربی سال های اخیر، با شش گل از دو تیم. به این می گویند یک فوتبال ناب. با این که قدیم ها استقلالی بودم و الان برایم فرقی نمی کند کدام تیم ببرد و ببازد، ولی ده دقیقه که بازی را نگاه کردم، دیدم این استقلال، از پس این پرسپولیس به قول همکارم هار، بر نخواهد آمد. واقعاً شبیه مغول ها بازی می کردند.


مصاحبه ای می خواندم از پروفسور برانکو. ایده های موفقیتی جالبی از یک مربی خوب در آنها بود. با هم، مرورشان می کنیم:


•    اصل کار ما براین اساس بود که با کار فراوان نتیجه بگیریم با کار و کار و کار و البته تحلیل و ارزیابی توانایی بازیکنانم.
•    تنها شعبده و جادوی ما کار بود و کار و تمرین.
•   بازیکن نباید فکر کند موقعیتی که در باشگاه دارد همیشگی است و با یک بازی خوب در یک فصل جای خودش را تا آخر عمر ورزشی‌اش در پرسپولیس حفظ می‌کند. ما مدام روی این مسئله تأکید داریم.
•    در ورزش حرفه‌ای روابط کاملاً شفاف و تعریف شده است. وظایف و مسئولیت مربی و بازیکن کاملاً مشخص است. آن چیزی که من از بازیکنان می‌خواهم یک ارتباط و حضور حرفه‌ای در کار است با وظایفی مشخص و اینجا دیگر دموکراسی و من بمیرم تو بمیری وجود ندارد. من از بازیکن نمی‌خواهم از بالای برج میلاد به پایین بپرد. از آنها می‌خواهم خودشان را برای تمرین آماده کنند و تمرین هسته مرکزی زندگی آنها باشد و تمام کارهای زندگی خود را با تمرین هماهنگ کنند، برای تمرین استراحت کنند، به موقع بخورند به موقع در تمرین حاضر شوند و قبل از حضور در تمرین آمادگی کامل داشته باشند و همه مسائل دیگر را باید بگذارند بعد از تمرین. بازیکن باید تمام کارهای روزمره زندگی‌اش را با تمرینش هماهنگ کند.
•    این را بازیکن باید بفهمد که فوتبال خیلی سخت و خسته‌کننده است و رژیم و کاری و خاص خودش را می‌طلبد و به همین خاطر معتقدم بازیکنان باید به این مسئله برسند و طبیعی است عصبانی می‌شوم وقتی این کار را انجام ندهند؛ چرا که دلیلی نمی‌بینم آنطور که می‌خواهم نباشند و به آنچه گفتم نرسند.
•    بازیکن باید درک کند این تمرین و این فشار برای خود اوست و اگر نفهمد که در این راستا باید حداکثر توان خود را بگذارد، ‌تأثیر تمرین به حداقل می‌رسد. آنها در واقع باید درک کنند که از این فشار خود آنها نفع می‌برند که اگر بفهمند، بهتر و با کیفیت‌تر و راحت‌تر می‌توانند بازی کنند و همین باعث پیشرفت آنها می‌شود.
•    همیشه می‌شود بهتر بود و همین که به موقعیت موجود راضی بشوید، ‌کارتان تمام است و افت شروع می‌شود و این چیزی نیست که نه ما بخواهیم و نه هوادار پرسپولیس.
•    اساس و فلسفه ما کار است. کار زیاد و تنها کار و تلاش است که در دراز مدت نتیجه می‌دهد. درست است شانس فاکتور مهمی است، اما اگر خودمان به خودمان نخواهیم کمک کنیم، ‌خدا هم به ما کمک نمی‌کند. اول باید خودمان کمک کنیم به خودمان تا خدا هم از ما راضی باشد و کمکمان کند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۹۵ ، ۰۹:۵۱
عیسی محمدی

به عنوان یک مدیر بازاریابی یا فروش، زمان‌هایی پیش می‌آید که شما باید برای گروهی از افراد مطلبی را ارائه دهید. این افراد می‌توانند مدیران ارشد سازمان، فروشندگان و سرپرستان تحت مدیریت‌تان، یا یک مشتری مهم و کلیدی باشند.

در هر کدام از این شرایط یا شرایط دیگر ارائه مطلب که قرار بگیرید، لازم است بتوانید به خوبی از تکنیک‌های اقناع استفاده کنید و مطلب خود را به شکلی بیان کنید که طرف مقابل در پایان در کنار شما باشد و نه در مقابل‌تان.

برای شروع بهتر است این گفته استفن کاوی را همیشه به یاد داشته باشیم: "هنگام شروع، پایان را در ذهن خود تصور کنید." یک ارائه قدرتمند نیاز این است که فرد ارائه‌کننده بداند دقیقاً می‌خواهد مخاطبان خود را به چه سمت و سویی ترغیب کند.

بنابراین قبل از هر کاری، باید به این سه سؤال پاسخ دهیم:

1. در پایان ارائه می‌خواهم مخاطبان من به چه چیزی فکر کنم؟

2. بعد از ترک جلسه می‌خواهم مخاطبانم چه احساسی داشته باشند؟

3. اگر ایده‌های مرا اجرایی کنند، چه تفاوت‌هایی برای آنها ایجاد خواهد شد؟

پاسخ‌هایی که به این سه سؤال (فکر کردن، احساس داشتن، اجرا کردن) می‌دهید، به شما خواهد گفت که در ارائه خود باید روی چه موضوعاتی تمرکز کنید و په سبکی را برگزینید تا به اهداف‌تان برسید.

برای مثال یکی از اشتباهاتی که در جلسات با مشتریان بالقوه رایج است، این است که وقتی از فرد ارائه‌دهنده می‌پرسیم هدفت از این ارائه چیست می‌گوید: آموزش مشتری با دادن اطلاعات به او.

آموزش مشتری بسیار اقدام بجا و درستی است اما "آموزش" هیچگاه نمی‌تواند به تنهایی ترغیب‌کننده باشد. هیچ کس با شنیدن "اطلاعات" ترغیب نمی‌شود هرچند اگر آن اطلاعات بسیار مفید و شنیدنی باشد.

اطلاعات تنها زمانی ترغیب‌کننده خواهند بود که چشم‌اندازی برای آینده به عنوان مکمل آنها ارائه گردد. یا اینکه در کنار اطلاعات، از داستان‌هایی که بار احساسی دارند، مقایسه یا تجارب جذاب شخصی استفاده شود.

بنابراین جای تعجب نیست که بسیاری از ارائه‌ها خشک و بی‌روح هستند و فرد و سازمانش به نتایجی که موردنظر بوده دست پیدا نمی‌کنند.

به عنوان فردی که قرار است مطلبی را ارائه دهد و افرادی را مشتاق سازد که با او همراه شوند، سه‌گانه "فکر، احساس، اقدام" به شما کمک می‌کند ارائه‌ای داشته باشید که سه منطقه کلیدی را در ذهن مخاطبان خود نشانه بگیرید تا به شما و ایده‌تان گوش کنند و آن را بپذیرند.

در مورد سؤال اول (فکر کردن) ابتدا باید تشخیص دهیم که مخاطبان‌مان در حال حاضر چگونه فکر می‌کنند (تشخیص مخالفت‌ها، سوء تفاهم‌ها و ...)، سپس مهندسی معکوس انجام دهیم و فرایند را به شکلی برگردانیم که درباره ایده‌های ما به تفکر مثبتی دست یابند.

سؤال دوم (احساس داشتن) به شما کمک می‌کند که با استفاده از قدرت زبان و البته ابزاری مانند تصاویر استفاده شده در پاورپوینت، احساسات موردنظر خود را در مخاطبان‌تان ایجاد کنید و برانگیزید.

در نهایت به سؤال سوم (اقدام کردن) می‌رسیم. اگر در دو سؤال گذشته درست و اصولی عمل کرده باشیم، به عبارتی اگر ذهن و قبل مخاطبان را با خود همراه سازیم، حال نوبت آن است که مسیر روشنی را پیش روی آنها قرار دهیم تا از منظر جدیدی به موضوع نگاه کنند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۹۵ ، ۰۸:۱۲
عیسی محمدی

مدیریت زمان، عین خوشی است
خیلی ها فکر می کنند که اگر قرار باشد مدیریت زمان را جدی بگیرند، باید از خوشی های زندگی شان بزنند. مشخص نیست این باور را از کجا آورده اند. اتفاقاً مدیریت زمان، خلق شده است تا شما، زمان بیشتری برای صرف خانواده و رشد شخصی و تفریحات و ... کردن داشته باشید. با مدیریت زمان، در ساعت های کمتر، کار بیشتری می کنید و می توانید کارتان را، سریع تر و بهتر تمام کنید. سپس، به سفر و خانواده و تفریح و رشد شخصی بپردازید. به محض اینکه بدانید مدیریت زمان برای چنین چیزی خلق شده است، رویکرد شما نیز عوض خواهد شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۹۵ ، ۰۱:۰۱
عیسی محمدی

مدیریت زمان، مهمترین چیز است
برایان تریسی، از بزرگترین مربیان مدیریت زمان و موفقیت جهان، به نکته جالبی اشاره می کند. می گوید که اول، تصور می کرد که زندگی اش خورشیدی است که مدیریت زمان، از سیاره های اطراف این خورشید است. اما دگرگونی بزرگ، وقتی در او به وجود آمد که متوجه شد دقیقاً برعکس است: مدیریت زمان، خورشیدی است که زندگی ما، دور آن می چرخد. یعنی چه؟ یعنی که به هر چیزی که می خواهید برسید، باید روی مدیریت زمان خودتان کار کنید؛ فرقی هم نمی کند ورزشکار باشید، دانشجو و مدیر باشید یا ... . یعنی که اهمیت مدیریت زمان را، باید اهمیتی مرکزی بدانید؛ نه اهمیتی حاشیه ای.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۹۵ ، ۱۵:۲۳
عیسی محمدی

-          موفقیت حق توست،

-          موفقیت شانس توست،

-          موفقیت شاید هم حق تو نباشد.

شما دوست دارید به کدام یک از این باورها پایبند باشید؟ شاید بپرسید تفاوت در چیست؛ خواهم گفت. تفاوت، در انگیزه هایی است که هر کدام از این باورها ایجاد می کنند. به قول معروف، چیزی که از راه مغز وارد بدن شود، از راه عضله ها هم خارج خواهد شد. یعنی که خیلی مواظب باورها و عقاید خودتان باشید.

 

هر وقت موفقیت را حق مسلم خود فرض کنید، در این باره با کسی تعارف نداشته و عمیقاً دنبال دستیابی به آن بوده و هیچ رقمه هم از کوتاه نخواهید آمد. چرا؟ چون این، مثل هوا و آب و محل زندگی و ...، حق مسلم شماست.

 

اما وقتی که موفقیت را شانسی بدانید یا خودتان را مستحق آن ندانید، در این صورت خودتان را به آب و آتش نخواهید زد. چرا؟ چون ته دلتان، فکر می کنید که: من کجا و موفقیت کجا؟ شاید من لیاقت رسیدن به موفقیت را نداشته باشیم. این، یک اشتباه محض است. موفقیت را حق مسلم خودتان بدانید؛ تا هیچ رقمه از تلاش کردن باز نمانید.

 

باورهای دیگر را دور بریزید؛ این بهترین معامله ای است که می توانید با خودتان بکنید؛ این که بهترین ها و موفقیت را، حق مسلم خود بدانید.  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۴
عیسی محمدی

تعلل، دزد زمان است
اگر قرار است از تپه ای بالا بروید، درنگ شما، از ارتفاع تپه کم نخواهد کرد. زندگی های ما کوتاه است، زمان محدود است، فرصت ها هم می توانند محدود باشند، پس جایز نیست که زیاد تعلل کنیم. به قول بیدل دهلوی، «من نمی گویم که در فکر زیان یا سود باش/ ای ز فرصت بی خبر، در هر چه هستی زود باش.» البته منظور ما، عجول بودن نیست، بلکه سرعت عمل در هنگامی است که تصمیم گرفته اید، مطالعه کرده اید و برنامه ریخته اید، است. در حوزه مدیریت زمان، تعلل، نه تنها دزد زمان، که حتی دزد زندگی است. معطل چه هستید؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۳
عیسی محمدی

فعالیت با حرکت هدفمند فرق دارد
خیلی ها، فعال هستند، مدام در رفت و آمدند، با دیگران صحبت می کنند، طرح های خارق العاده ای می ریزند، جلسات زیادی برگزار می کنند و ...، اما در پایان، نتیجه ای عایدشان نمی شود. چرا؟ برایان تریسی، مربی جهانی موفقیت، به این سئوال چنین جواب می دهد «بسیاری از آدم ها، بین فعالیت و دستاورد، فرقی قائل نیستند. آنها، مدام صحبت می کنند، جلسه های بی انتهایی برگزار می کنند و طرح های عجیب و غریبی می ریزند، ولی در تحلیل نهایی، هیچ کدامشان کاری نکرده و به نتایج مورد نیاز، دست نمی یابند.» حالا متوجه شدید؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۶
عیسی محمدی
تنبلی یکی ازعادت‌های مضر برای خلاقیت و بهره‌وری است. این عادت در افراد مختلف می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد به هر حال اگر افراد بخواهند کارایی خود را افزایش دهند باید به هر نحوی با این عادت خود مبارزه کنند.

به گزارش ایرنا از انجمن ام اس ایران، برای بسیاری از ما اتفاق افتاده که هدف‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت زیادی برای خود تعیین می‌کنیم و بعد از مدتی به دلایل مختلف که یکی از آنها تنبلی است، از رسیدن به آنها باز می‌مانیم. 

تنبلی در افراد مختلف، علت‌های گوناگون دارد و هر شخص می‌تواند با توجه به روحیه و اخلاقیات خود آن را درمان کند. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ فروردين ۹۵ ، ۱۸:۴۵
عیسی محمدی

محققان بر این باورند که فقر بسیار گران تمام می‌شود. با این حال تنها در آغاز راه فهم مجموعه آثار مخرب مالی، روانی و فرهنگی ناشی از فقر هستیم.

به گزارش شرق، دو سال پیش در همین ماه کتاب وزین توماس پیکتی در مورد نابرابری به نام «سرمایه در قرن ٢١» به چاپ رسید؛ کتابی که در جای‌جای ٦٩٦ صفحه آن، در جداول و در تجزیه‌وتحلیل‌ها این باور ساده ارائه شده بود: در کشورهای ثروتمند، سرعت افزایش ثروت به مراتب بیش از افزایش درآمد است (r>g)؛ بنابراین بخش کوچکی از نخبگان، بیشترین ثروت را از آن خود خواهند کرد و تنها سهم اندکی به بی‌شمار فقیران جهان می‌رسد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ فروردين ۹۵ ، ۱۰:۵۳
عیسی محمدی

استراحت و خانواده
زندگی فقط کار نیست؛ خانواده هم هست، استراحت هم هست. اگر به شدت کار می کنید، ولی به خانواده تان رسیدگی نمی کنید، با دوستان  اجتماعی خود حشر و نشر ندارید، برای استراحت خود وقتی اختصاص نمی دهید و ...، در این صورت، حتی کارایی و بهره وری شما هم کمتر خواهد شد. هر هفته، یک روز تمام را به استراحت تمام وقت فارغ از اندیشیدن به کارتان، اختصاص دهید. هر فصل، یک مسافرت چند روزه بروید. هر سال، یک تعطیلات دو هفته ای یا ده روزه داشته باشید. در این صورت، تأثیر چشمگیرش را روی کارتان خواهید دید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۵ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۳
عیسی محمدی

بیشتر ما کارمندیم و پشت میزها می نشینیم. کم کم عادت می کنیم و حال تکان خوردن هم نداریم. اما این زیاد نشستن، می دانید چه بلاهایی سرمان می آورد؟

می توانید برای مطلع شدن از این بلاهایی که سر جسم و روح مان می آید، که ضد بهره وری است، اینجا را بخوانید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۳۴
عیسی محمدی

 یک کارشناس بازار کار با معرفی مشاغل مناسب و درآمدزا برای جویندگان کار در سال 95 معتقد است: تنها کسانی از شغل خود رضایت کامل دارند که با استعدادها، قابلیتها و مهارتهای آنها سازگار باشد.

به گزارش ایسنا، مسلم خانی با حضور در برنامه پایش به موضوع هماهنگی شغل با علایق و استعدادهای فردی اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر فاصله بین شغل و علاقه و انگیزه زیاد شده و موضوع استعداد سنجی در انتخاب رشته تحصیلی و رشته شغلی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.


متن کامل این مقاله را، می توانید اینجا بخوانید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۵ ، ۱۳:۰۷
عیسی محمدی

موفقیت در محل کار
از بزرگترین موانع توسعه شرکت ها و توسعه فردی، این است که افراد در سر کار خود، به جای کار کردن، مدام سرگرم چیزهای دیگر می شوند. برایان تریسی توصیه می کند که صبح ها، زودتر سر کار بیایید، شب ها دیرتر بروید، موقع ناهار سریع تر ناهار خورده و بیشتر کار کنید، حواستان را جمع کارتان کنید و کمتر بازیگوشی کنید تا مثل آب خوردن، در کار خود پیشرفت کنید. اگر همکاران قصد دارند با حرف زدن، حواس شما را پرت کنند، سعی کنید محترمانه، از این کار خودداری کنید و سر کارتان برگردید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۳
عیسی محمدی

محققان دانشگاه کمبریج در مطالعه خود نشان داده‌اند که خرید کردن و پول خرج کردن می‌تواند تاثیر مثبتی بر سطح رضایت افراد از زندگی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، محققان با انجام این مطالعه بیش از 77 هزار معامله‌ای که در یکی از بانک‌های بین‌المللی بریتانیا به انجام رسیده را مورد بررسی قرار داده و از مشتریان خواستند که یک پرسشنامه را پر کنند تا به ارزیابی استانداردهای شخصیتی و وضعیت سطح زندگی آن‌ها بپردازند.

می توانید متن کامل این خبر را، در اینجا بخوانید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۲۰
عیسی محمدی

قاعده 20/80
برای این که بدانید کدام کارهایتان، مهمتر از کارهای دیگر است، روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش ها، روش 20/80 پارتو است. این قاعده می گوید که درآمد یا نتایج فعلی شما در کار و تحصیل و ....، هشتاد درصدش متعلق به بیست درصد فعالیت های شماست. پس این بیست درصد را شناسایی کنید و روی آنها تمرکز کنید. روش دیگر، این است که مدام از خودتان بپرسید «اینجا برای چه دارند به من حقوق می دهند؟» بعد، روی این کارها تمرکز کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۰۷
عیسی محمدی

راه رسیدن به موفقیت های بزرگ
برایان تریسی، از مربیان جهان اصول موفقیت، می گوید «در سراسر حرفه ام، حقیقت ساده ای را یاد گرفته ام. توانایی این که بتوانید به طور مصمم تمرکز کنید روی مهمترین کاراهری که دارید، برای انجام دادنش به نحو عالی و تمام کردنش به طور کامل، کلید همه موفقیت های بزرگ، احترام، خوشبختی و ... است.» این قاعده را هر کجا که اجرا کنید، برگ برنده را خواهید داشت. مهمترین کارتان چیست؟ معطل چه هستید؟ سریع، با تمام توان و بدون این که حواستان پرت شود، سراغش بروید و تا تمام نشدنش، از پای ننشینید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۵
عیسی محمدی

اولویت بندی کنید
بزرگی می گوید «کسی که می خواهد استفاده صحیحی از وقت خود بکند، باید بداند چه کاری از همه مهمتر است، و بعد همه نیروی خود را برای انجام آن بگذارد.» زمان ما محدود است، کارهای ما زیاد؛ نمی توانیم در این زمان محدود، همه کارهایمان را انجام بدهیم. چه باید کرد؟ به جای این که لیستی از همه کارهایی که باید انجام بدهید، تهیه کنید، لیستی از کارهای بسیار مهم خود تهیه کنید. سپس دانه به دانه، روی این کارها تمرکز کنید. اولویت بندی، یعنی همین.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۴
عیسی محمدی

اولویت بندی کنید
بزرگی می گوید «کسی که می خواهد استفاده صحیحی از وقت خود بکند، باید بداند چه کاری از همه مهمتر است، و بعد همه نیروی خود را برای انجام آن بگذارد.» زمان ما محدود است، کارهای ما زیاد؛ نمی توانیم در این زمان محدود، همه کارهایمان را انجام بدهیم. چه باید کرد؟ به جای این که لیستی از همه کارهایی که باید انجام بدهید، تهیه کنید، لیستی از کارهای بسیار مهم خود تهیه کنید. سپس دانه به دانه، روی این کارها تمرکز کنید. اولویت بندی، یعنی همین.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۲
عیسی محمدی

تا حالا مسیرهای مستقیم کویری را راه رفته اید؟ البته منظورم با ماشین است؛ نه با پای پیاده. آدم خسته می شود، خوابش می برد، چرتش می گیرد. چرا؟ چون همه چیز یکدست و یکنواخت و بی شوق و ذوق و هیجان است. همین موارد، باعث می شود که حالت رخوت و خواب آلودگی به آدمی دست بدهد.
اما توی جاده های هراز و چالوس و ...، فکر چرت زدن می افتید؟ البته ممکن است که عده ای واقعاً در این جاده ها هم خواب شان ببرد؛ اما به واسطه پیچ ها و تونل ها و منظره های جالب و گاه ترسناک و ...، آدمی همیشه هوشیار است و همیشه، تیز.
من یکی که حس می کنم فلسفه وجود چالش ها و مشکلات در زندگی، همین هایی است که گفتم؛ اگر نبودند، زندگی یک مسیر یک دست و خسته کننده و یکنواخت بود؛ چرت مان می برد. اما وجود چالش ها و مشکلات، باعث شده است تا هوشیاری مان حفظ شود؛ چرا که برای ادامه حیات، نیاز به هوشیاری و تیز بودن حواس مان داریم.



۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ فروردين ۹۵ ، ۱۵:۳۷
عیسی محمدی

مدیریت زمان را یاد بگیرید
شما زندگی می کنید؛ توی این زندگی، دوست دارید به موفقیت برسید؛ پس، واحدهای موفقیت را، زمان تشکیل می دهد. زمان، چیزی است که هر روز، به تساوی بین همگان تقسیم می شود، ولی هیچ کس، حق ندارد آن را پس انداز کند و برای روزهای بعد نگه دارد. اگر درست استفاده نکنید، از دست می رود. زمان، یک منبع فناپذیر است؛ خوب از آن استفاده کنید. برای رسیدن به موفقیت، باید دانش مدیریت زمان را فرا بگیرید. مدیریت زمان، جزو مهمترین دانش هایی است که موفقیت شما را، رقم خواهد زد. بروید و آن را بیاموزید. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۳
عیسی محمدی

حرفه ای بایستید
تا حالا ورزشکاری حرفه ای را دیده اید که کج و کوله راه برود و شل و رها بنشیند و ...؟ ورزشکاران حرفه ای، جزو با اعتماد به نفس ترین انسانها هستند. یکی از بزرگترین دلایل اعتماد به نفس آنها، تحرک بالا و نیز، وضعیت درست و خوب بدن آنهاست. روانشناسان ثابت کرده اند که اگر زبان بدن خود را مدیریت کرده و شبیه افراد معتمد به نفس رفتار کنید، اعتماد به نفس و حس موفقیت در شما شکل خواهد گرفت. از این به بعد، کاملاً جدی راه بروید و بایستید و بنشینید و ... .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ فروردين ۹۵ ، ۰۳:۰۲
عیسی محمدی